Η Εταιρία
 
Μία επιτυχημένη κλασσική και σίγουρη συνταγή Δημοσίων Σχέσεων και καλής επικοινωνίας για κάθε επιχείρηση είναι το επιχειρηματικό δώρο. Στη σύγχρονη εποχή όπου για την προβολή και διαφήμιση μιας εταιρείας δαπανώνται σημαντικά ποσά, το επιχειρηματικό δώρο βοηθά αφενός μεν στην εξοικονόμηση πόρων και αφετέρου στην ανάδειξη του κύρους της εταιρείας που το προσφέρει. Η φαντασία στην επιλογή και η εύρεση του σωστού συμβολισμού είναι απαραίτητες ώστε να διαχέεται με ακρίβεια το μήνυμα που θέλει να περάσει ο διαφημιζόμενος.
 
Η Erco promotion δημιουργήθηκε το 1993 θέλοντας να προσφέρει λύσεις σ'αυτόν τον τομέα. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή, εισαγωγή και εμπορία διαφημιστικού δώρου δίνοντας στους πελάτες της την δυνατότητα της προβολής και διαφήμισης μέσω της προσφοράς του πλέον κατάλληλου για κάθε περίσταση επιχειρηματικού δώρου, σε προσιτές τιμές, με άριστη ποιότητα, απεριόριστες επιλογές και πάντα στον επιθυμητό χρόνο.
 
Στους καταλόγους που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερωθείτε για την μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε. Πέραν όμως αυτών, μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς οποιαδήποτε ειδική κατασκευή , όπως και να αναζητήσουμε οποιοδήποτε άλλο είδος σας ενδιαφέρει. Επιπλέον και ειδικά για το ρούχο, έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής υφασμάτινων ειδών (μακό, φούτερ, πικέ, κλπ) καθώς η σύγχρονη μονάδα μεταξοτυπίας που διαθέτουμε μπορεί να εκτελέσει τόσο απλές όσο και σύνθετες εκτυπώσεις.
 
Πάντα στη διάθεση σας
 
                       για συνταγές επιτυχίας ... 
Εγγραφείτε στο Newsletter μας!